Vervanging riolering

Donkersteeg Rioolontsoppingen staat voor u klaar

Bent u opzoek naar een aannemer in het vervangen van de riolering? Donkersteeg Rioolontstoppingen kan elke uitdaging aan, van complexe herstellingen tot de renovatie van je riolering.

Meer dan 30 jaar ervaring

Is uw riolering verouderd of aan vervanging toe? Bij Donkersteeg Rioolontsoppingen kunt u terecht voor zowel de herstelling van kleine defecten als de complete renovatie van je riool. Rioleringswerken is een ruim begrip. Als professionele ruim- en ontstoppingsdienst is onze eerste werkzaamheid altijd om de oorzaak op te sporen. Dat doen we bijvoorbeeld met behulp van camera- of rookdetectie. We willen immers zeker zijn dat er geen eenvoudigere alternatieve oplossing is, voor we overgaan tot openbreken en herstellen.

Dankzij de 30+ jaar ervaring kunnen wij veel vertellen over een riolering. Zo stijgt de kans op breuken, verzakkingen en lekkages aanzienlijk bij een afvoer uit beton of gres ouder dan 50 jaar.

We kunnen de riolering herstellen, maar sterk aangetaste of verzakte afvoeren zijn aan vernieuwing toe. Die graven we uit en vervangen we door een afvoer in pvc die gemakkelijk 100 jaar meegaat. Anders zullen ze aanleiding geven tot verstoppingen, geurhinder en vochtproblemen die vaak nog voor meer schade en kosten zorgen. Soms is de complete heraanleg van een riolering dus onontkoombaar. Dit soort gevallen gaan altijd in goed overleg, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij pakken dit altijd gestructureerd aan, met de nodige expertise en voorbereiding. Wilt u overleggen?

Call Now Button