Ruimen van kelders en kruipkelders

Wij staan voor u klaar!

Merkt u een vreemde geur op en blijkt het vanuit uw te komen? Ondergelopen kelders zijn allesbehalve aangenaam en vereisen een snelle ruiming.

De kelder vrijmaken van smurrie en water is immers cruciaal om de schade in te perken en hoge kosten te vermijden.

Het leegpompen van kelders en kruipkelders is noodzakelijk om schade aan eigendommen en gezondheidsrisico’s te voorkomen.

Schimmel ontwikkeld zich goed in vochtige omgevingen en kan allergieën, ademhalingsproblemen en andere gezondheidsproblemen veroorzaken. Bovendien kan het water in kelders en kruipkelders de fundering van het gebouw beschadigen en structurele problemen veroorzaken.

Een ondergelopen kelder, waaraan zou dat kunnen liggen? Als het bijvoorbeeld erg hard regent en de rioleringen kunnen al het water niet aan, dan kan uw kelder onder water lopen. Andere mogelijke oorzaken van een ondergelopen kelder zijn een verstopte leiding of een breuk of lek in de leiding.

Weet u niet goed wat de oorzaak is van uw ondergelopen kelder? Dan komen wij een nauwkeurige camera-inspectie uitvoeren, die wat meer licht op het probleem zal schijnen, zonder kap- of breekwerken! Is de oorzaak een verstopte of lekkende leiding? Dan weten we dat meteen.

Voor het opsporen van afvoerbuizen, camera inspectie en het opsporen van geurhinder beschikken wij over gespecialiseerde apparatuur. Wij kunnen u vertellen wat de oorzaken kunnen zijn van een ondergelopen kelder en hoe u het probleem beste aan kunt pakken.

Call Now Button