Kruipruimte leegzuigen

Wilt u uw kruipruimte laten leegzuigen? Heeft u vocht- of wateroverlast in de kruipruimte van uw woning of bedrijfspand? Laat dan uw probleem oplossen door Donkersteeg.

De kruipruimte onder uw woning of bedrijfspand is van zeer groot belang. Iets wat veel mensen niet weten. Problemen als wateroverlast of vochtproblemen ontstaan vaak in deze ruimte. Het kan ook voorkomen dat uw kruipruimte vol is gelopen met vet of ontlasting indien de riolering is geknapt. Er wordt vaak gedacht dat dit een probleem is bij oudere panden, ook nieuwbouwwoningen hebben er last van. 

Wateroverlast kan enorme schade toebrengen aan de fundering uw pand. Daarnaast zorgt schimmel vaak voor stankoverlast. Deze schimmels zijn zeer schadelijk voor de gezondheid en bovendien erg slecht voor de staat van je woning. Het is dus van groot belang om vochtproblemen in uw kruipruimte direct te verhelpen. 

Het komt ook vaak voor dat er problemen met het riool zijn, als u last heeft van ratten. Wij kunnen ook uw kruipruimte door een gecertificeerd bedrijf met schoon zand laten inspuiten. De kruipruimte wordt dan eerst afgezogen!

Beerput leegzuigen

Is uw beerput vol? Schakel dan Donkersteeg Rioolontstoppingen in voor het leegzuigen van uw beerput. Wij zijn zeer ervaren op dit gebied en klaren deze klus voor u in alle gevallen.

Call Now Button