Is je riolering verouderd of aan vervanging toe?

Wij bieden de oplossing!

Wij herstellen uw riolering, als na een grondig onderzoek blijkt dat er geen andere mogelijkheid is. Zo staat u niet voor vervelende verrassingen!

Een verstopte riolering kan verschillende oorzaken hebben. We beginnen altijd met de oorzaak op te sporen, bijvoorbeeld met behulp van cameradetectie. Soms wijst de camera inspectie uit dat er geen andere oplossing is dan opbreken en herstellen.

Breuk of verzakking in riolering?

Bij betonnen- of gresafvoeren ouder dan 50 jaar neemt de kans op breuken, verzakkingen en lekkages toe. Dit kan leiden tot verstoppingen, geurhinder en vochtproblemen.

Met onze inspectiecamera controleren we de staat van de afvoer en met de detector bepalen we de exacte locatie van het probleem, zodat we niet de hele tuin hoeven op te graven.

We graven alleen de beschadigde of verzakte afvoer op, verwijderen deze en vervangen hem door een PVC-afvoer die minstens 100 jaar meegaat.

Wortelgroei in de riolering

Wortelgroei in de riolering is een veelvoorkomende oorzaak van schade en het slecht functioneren van riolen. Boomwortels laten zich door niets tegenhouden, zelfs niet door afvoerbuizen.

Met onze ervaring en gespecialiseerde tools kunnen we dit probleem snel oplossen. Eerst voeren we een rioolinspectie uit om te bevestigen dat er wortelgroei is. Vervolgens verwijderen we de wortels met behulp van gespecialiseerde wortelfrezen. Daarna herstellen we de beschadigde afvoerbuizen of vervangen ze, indien nodig, door duurzame PVC-buizen.

Ophogen van controleputten of geurafscheider

Controleputten of geurafscheiders zijn vaak verborgen onder gras, de oprit of een klinkerpad, omdat men denkt dat ze nooit meer nodig zijn. Maar als er een verstopping optreedt, weet bijna niemand nog waar de putjes precies liggen, met een omgewoelde tuin als gevolg.

Wij kunnen de exacte locatie van de putjes opsporen met behulp van een camera en detector. We graven de controleput of geurafscheider op, voeren de ontstopping uit en verhogen de putjes netjes, zodat ze voortaan gemakkelijk te vinden zijn.

Call Now Button