Ontstoppingsdienst

Jouw specialist in ontstoppingen

Een probleem met je afvoer? Een verstopping van je toilet, keukenafvoer of riolering kan voor een heleboel hinder zorgen. Een verstopping moet snel gedetecteerd en verholpen worden.

Donkersteeg Rioolontsoppingen is jouw specialist in ontstoppingen. Doordat we beschikken over ons eigen modern wagenpark en professioneel materiaal, kunnen we snel ter plaatse zijn om het probleem op te sporen en op te lossen.

Wij werken in diverse sectoren en kunnen iedereen helpen die op zoek is naar een professionele ontstoppingsdienst.

Verstopte toilet of verstopte keukenafvoer?

Reken op Donkersteeg Rioolontstoppingen

Je maakt dagelijks gebruik van je toilet. Een verstopt toilet is dan ook een probleem dat je snel wilt oplossen. Als het water in je wc langzaam wegloopt of helemaal niet meer doorspoelt en een plopper of huismiddeltjes geen effect hebben, is het tijd om een professional in te schakelen. Wij kunnen direct vaststellen of de oorzaak binnen of buiten je huis ligt. De exacte locatie bepalen en het probleem efficiënt verhelpen! Meestal doen we dit via de septische put of controleput.

Hetzelfde geldt voor een verstopte keukenafvoer, vaak veroorzaakt door ophoping van keukenvet. Onze techniekers kunnen snel en veilig ontstoppen bij diameters vanaf 4 cm, met behulp van hoge druk. Daarna reinigen we alles grondig, zodat je afvoer weer zo goed als nieuw is!

Call Now Button